avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj

Buna Ziua,

As dori sa stiu de unde trebuie sa-mi ridic adeverinta cu contributia la somaj, daca societatea la care am lucrat s-a radiat, iar toata arhiva a fost preluata de compania mama, care avea actiuni in proportie de 95%, si ce date trebuie sa contina antetul adeverintei, al societatii unde am lucrat sau al detinatorului arhivei?!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:38, 22 August 2011
Adeverinta ,in care se va completa de catre noua conducere stagiul de cotizare efectuat de dvs ,o luati de la somaj ,e un model tipizat . DATELE VOR FI TRECUTE DE CATRE NOUA COMPANIE, care o va si semna.Succes!:)
1. Agentia de Somaj are in arhiva electronica evidenta contributiilor dvs. la somaj din declaratiile lunare nominale depuse de angajator.
2. Asa ca daca exista bunavointa din partea functionarilor de acolo nu mai este nevoie de acea adeverinta sau o completeaza ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu a platit contributiile la somaj (!?) ionsilviu ionsilviu Buna ziua,am lucrat la o firma din martie 2011 pana in iunie 2012 ,din lipsa de comenzi mi-a desfacut contractul de munca si mi-a dat preaviz.am mers la anjofm ... (vezi toată discuția)
Plata retroctiva a contributiilor la fondul de somaj Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua! Am o societate comerciala care nu si-a achitat contributiile si impozitul de aproximativ 10 luni. Unui salariat plecat cu lichidare la zi de la ... (vezi toată discuția)
Acte dosar somaj - vechime si cotizatie in cazul fostului angajator societate inchisa man_alessia man_alessia Buna ziua, Am fost astazi la AJOFM Cluj pentru depunerea dosarului de somaj insa, pentru a demonstra vechimea in munca de peste 5 ani, mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)