avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

doresc sa formulez o plangere penala impotriva unei persoane care indirect m-a amenintat cu moartea si ca ar avea intentia sa ma omoare cum trebuie sa procedez
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 12:41, 22 August 2011
Plangerea se redacteaza( daca aveti nume ,adresa faptuitor, probele pe care va bazati, inclusiv martori, cereri de probe( ex. interceptari) si se depune la sectia de politie de pe raza careia a avut loc fapta. Paralel o puteti inregistra si la Parchetul compentent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea mari14 mari14 as vrea sa stiu ce pot face pentru fiica mea . o ameninta un baiat ca o omoara si ca ii va face mult rau daca nu va fii impreuna din nou cu el .ce pot face ? ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor adrian197412 adrian197412 primesc de foarte multe ori amenintari din partea vecinilor imi usuca florile de linga gard ma ameninta ca-mi omoara ciini (pichinez)toate acestea pt ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat eu si prietenii mei radusorin radusorin Buna seara.Eu si cativa prieteni,mai exact 5 in total suntem amenintati de niste Romi.In ultimul timp amenintarile sunt tot mai fregvente ba chiar pe unii ... (vezi toată discuția)