grandanat a scris:
In primul rand asociatia de proprietari nu are nici o legatura cu ce se intampla pe spatiul verde si nici cu legalitatea constuirii balconului.
Spatiul verde este al primariei. Atat pentru taierea copacilor cat si pentru construirea gardului si a aleii ii trebuia autorizatie de la primarie. Mai mult ca sigur nu a avut acest lucru deci puteti sa-i faceti reclamatie oricand.
gresiti ... pentru a otine Autorizatia de construire pentru respectivul balcon, respectivul proprietar ARE NEVOIE SI DE APROBAREA ASOCIATIEI DE PROPRIETARI, respectiva constructie afectind proprietatea comuna
pentru gardul si aleea betonata avea nevoie de o alta Autorizatie de construire (nu cred ca le-a avut pe autorizatia pt balcon, daca ea a existat) de la primaria de care apartineti, printr-un serviciu specializat din cadrul primariei (gen ADP- administratia domeniului public), iar pentru taierea pomilor respectivi era necesar acordul Directiei de Mediu din cadrul aceleiasi primarii
stitu aceste amanunte pentru ca, prin natura serviciului (lucrez la o firma de instalatii de gaze care are si lucrari stradale) m-am lovit de aceste probleme si am nevoie de avize peste avize, printre care si acestea.