avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pana unde se poate parca masina?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pana unde se poate parca masina?

Salut,

Locuiesc la parterul unui bloc iar in zona unde am balconul parcheaza 2-3 masini in mod constant. Este de prisos sa spun ca este deranjant. Avand in vedere ca nu exista borduri sau garduri, de regula masinile sunt cam la 20cm de peretele balconului.

Intrebarea mea simpla: daca nu ma pot intelege de buna voie cu oamenii sa parcheze in locul special amenajat la 30 metri distanta, ma pot adresa vreunei autoritati (daca da, careia?) si in ce temei?

Este extrem de deranjant ca simt nevoia sa vina cu masina pana in balconul meu cand parcarea este imensa, aproape si mereu sunt locuri libere.


Va multumesc!
Puteti sesiza in scris primaria si politia, cu nr. de inregistrare/ data. Se pot planta semne de parcarea intezisa in spatiul imediat apropiat balconului, acolo unde in mod normal ar trebui sa fie spatiu verde.
Puteti sesiza si asociatia de locatari, cu nr. de inregistrare/ data pentru a se amenaja zona respectiva ca spatiu verde si/ sau a delimita zona prin "gard viu".
Va multumesc pentru raspunsul clar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul meu isi parcheaza busul la fereastra mea madalina.i madalina.i Buna ziua! Doresc sa stiu daca este legal ca vecinul meu sa isi parcheze busul chiar in fata geamului meu. Mentionez faptul ca stau la parter iar geamul este ... (vezi toată discuția)
Parcare masini in loc fara destinatie de parcare SANTIER SANTIER Doua blocuri vecine. Aceeasi asociatie (sa platim mai putin, desigur). Drum de servitute la ei - ocupat de masini (pe post de parcare, desi este drum de ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)