avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Vecinul meu isi parcheaza busul la fereastra mea
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Vecinul meu isi parcheaza busul la fereastra mea

Buna ziua! Doresc sa stiu daca este legal ca vecinul meu sa isi parcheze busul chiar in fata geamului meu. Mentionez faptul ca stau la parter iar geamul este amplasat in spatele blocului fara ca macar sa existe spatiu special amenajat pentru parcare plus ca suntem singurii care nu avem balcon fapt pentru care acest personaj numit si ,,polotist,, isi permite sa isi parcheze busul fix in fata geamului.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:12, 23 Februarie 2018
Daca amiabil nu solutionati sesizati oficial politia teritoriala care daca se confirma sesizarea,poate aplica sanctiuni
Multumesc pentru raspuns. Din pacate cu acest individ lucrurile nu se pot trata amiabil.
Atat timp cat vecinul parcheaza in spatiu care nu este special amenajat drept loc parcare,politia poate dispune sanctionarea acestuia pentru parcare in loc nepermis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare auto mfrincu mfrincu buna ziua, locuiesc la bloc la parter si am o problema cu un vecin care parcheaza masina la o distanta de aprox 1,5m de geamul meu de la dormitor in spatele ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicul abandonat agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Pana unde se poate parca masina? SuperUtilizator SuperUtilizator Salut, Locuiesc la parterul unui bloc iar in zona unde am balconul parcheaza 2-3 masini in mod constant. Este de prisos sa spun ca este deranjant. Avand in ... (vezi toată discuția)