buna ziua,
locuiesc la bloc la parter si am o problema cu un vecin care parcheaza masina la o distanta de aprox 1,5m de geamul meu de la dormitor in spatele blocului.(mentionez ca nu parcheaza pe zona verde) M-am adresat Politiei Comunitare care mi-a transmis ca nu are cadru legal pentru sanctionarea persoanei . La ce institutie ma pot adresa pentru ca vecinul sa nu mai parcheze in dreptul geamului ????????????
Puteti deschide actiune in instanta civila, invocand Legea nr. 61/ 1991, pentru tulburarea ordinii si linistii publice de catre vecinul dvs.
Locul respectiv este loc de parcare amenajat sau un spatiu liber din zona blocului dvs., care poate fi utilizat de catre oricare locatar asa cum doreste acesta ?
Trebuie sa dovediti dvs. ca vecinul tulbura linistea publica prin parcarea masinii la 1,5 m de geamul dvs. (vine noaptea tarziu/ pleaca dimineata devreme si ambaleaza intentionat motorul nepermis de mult timp, nu puteti tine deschis/ deschide geamul din cauza gazelor de esapament, etc.), precizand modul in care va afecteaza.
Parcare sub geam
Diana_a3
Buna, am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati.. de curand m-am mutat intr un bloc la parter..iar in spate blocului e plin de masini. nu ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)