avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor Ordinul Prefectului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor Ordinul Prefectului

buna ziua , va rog daca puteti sa ma ajutati cu sfaturi privind condiitiile pt a depune cerere privind un imobil care s-au cumparat in 1972 o casa cu teren 800 mp ,aflati in indiviziune cu alti 800 mp in folosinta de la CAP; Cumparatoarea vinde casa , specifincandu-se intreg imobilul ,cu vecinii pt toata suprafata, iar pt terenul aferent constructiei dobanditorii urmeaza sa primeasca de la Consiliul Popular ,decizia de atribuire in folosinta pe durata existentei constructiei.In prezent eu am chitante ca s-a platit pt toata suprafata ,dar in istoricul de atestare fiscala nu sunt cuprinse ,inplicit nu reiese ca avem 800 mp si nu prea . Va rog astept sfaturi ,va rog nu ma ocoliti din nou !!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:42, 23 August 2011
Ca sa puteti uzita de emiterea OP pentru intreaga suprafata la care faceti referire, aceasta trebuie sa figureze in registrul agricol 1986-1990, in registrul posesorilor 1990 si in istoricul de rol fiscal al imobilului. OP se emite doar pentru suprafata inscrisa in cele 3 evidente enumerate mai sus.
multumesc pt raspuns , dar cei de la primarie nu au cuprins tot terenul,scriind in certificat alte nr de rol decat cele pe care le am ,de exemplu ,in anii 1977,1981 s-a platit pt 3 nr de rol distincte decat cele din certif .de atestare fiscala . Am cerut copie din Reg .Agricol unde apare intreaga suprafata ,dar nu au vrut sa-mi spuna de unde iau copii din Reg. Posesorilor.Copiile din registre trebuie sa fie conform cu originalul ,la ce birou din primarie trebuie sa ma adresez pt Reg Posesorilor?trebuie sa fac contestatie la certif fiscal sa contina toate nr de rol . Si cererea pt OP unde o depun la ce birou al primariei?Va rog sa nu uitati si ajutati-ma inca o data ,va rog .Multumesc din suflet!
Registrul agricol 1986-1990 se gaseste la biroul agricol din primarie. Registrul posesorilor ar trebui sa fie la urbanism/cadastru sau tot la agricol (depinde daca este o primarie mai mare sau mai mica). Cererea pentru OP o depuneti la primarie, impreuna cu toate actele (ei vor intocmi un referat de specialitate si vor trimite toata lucrarea la comisia judeteana).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatarea dreptilui de proprietate lordionis lordionis Buna. De ce documente am avea nevoie pentru obtinerea Ordinului Prefectului pt. constatarea dreptului de proprietate pe un teren intravilan fara constructie pe ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte de proprietate pentru un imobil construit in 1950 impreuna cu sotia pe un teren dat de tatal acesteia,pe care la cumparat cu act de mana in 1947 vs99teo vs99teo Buna ziua, Vreau sa obtin acte de proprietate pe un imobil construit in 1950 pe un teren donat de socrul meu la casatoria cu fiica acestuia.Donatia s-a facut ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului??? julius.jr julius.jr in conditiile enumerate mai jos se mai poate emite ord. prefect?? 1-casa construita in 1965,fara acte dar cu acord parinti, cu perete comun cu casa ... (vezi toată discuția)