avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... antrepriza de constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

antrepriza de constructii

care este termenul de garantie legala in cazul unei lucrari de termoizolatii si care este actul normativ care prevede acest lucru?
Va multumesc!:D
Cel mai recent răspuns: Roxana Zbarnea , Avocat 20:47, 25 August 2008
legea 10/1995 privind calitatea in constructii modificata prin HG. nr. 498/2001 ,Legea nr. 587/2002 ,Legea nr. 123/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia unui drum enuka80 enuka80 Buna ziua. Exista vreo reglementare legala privitoare la garantia unui drum daca nu e prevazuta in contract? Mai exact, pentru gropile care apar in carosabil ... (vezi toată discuția)
Receptie finala ap nou morosanucarmen morosanucarmen Ma pregatesc sa cumpar un ap nou de la o persoana fizica. Am citit pe internet ca ar trebui, inaintea incheierii contractului de vinzare-cumparare, sa se ... (vezi toată discuția)
Proiectul constructiei liviu_navacioiu liviu_navacioiu Buna ziua! Am cumparat o garsoniera intr-un minibloc si vreau sa stiu daca am dreptul sau nu sa posed o copie a priectului cladirii, garantii oferite de ... (vezi toată discuția)