Buna ziua .Unde as putea sa ma informez cu privire la amenzile ce pot fi aplicate scolilor de soferi de catre ARR?Care sunt legile care fac referire clara la abaterile care pot fi sanctionate?Va multumesc.
- OMTCT( Ordinul Ministerului Transporturilor ?i Infrastructurii )nr. 1856/2006 pentru aprobarea Partii I - "Normele de autorizare a scolilor de conducatori auto“ din Normele de autorizare a functionarii centrelor de pregatire a personalului din domeniul transporturilor rutiere
- OMT nr. 982/2007, pentru modificarea Partii I "Normele de autorizare a scolilor de conducatori auto" din Normele de autorizare a functionarii centrelor de pregatire a personalului din domeniul transporturilor rutiere, aprobat prin OMTCT nr. 1856/2006;
- OMTCT nr. 398/2007 pentru modificarea Partii I - "Normele de autorizare a scolilor de conducatori auto“ din Normele de autorizare a functionarii centrelor de pregatire a personalului din domeniul transporturilor rutiere, aprobata prin OMTCT nr. 1856/2006
Va multumesc pentru informatii, mi-au fost de ajutor.Vroiam sa va mai intreb ceva.Se poate aplica amenda de 2000 ron unei scoli de soferi deoarece cursantul aflat in timpul orei de conducere nu avea buletinul asupra lui?Eu nu am gasit nimic referitor la asta dar daca domnii de la ARR au aplicat amenda inseamna ca exista o baza legala?