avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... scoli de soferi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

scoli de soferi

Buna ziua .Unde as putea sa ma informez cu privire la amenzile ce pot fi aplicate scolilor de soferi de catre ARR?Care sunt legile care fac referire clara la abaterile care pot fi sanctionate?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adrianamatza , utilizator 14:20, 23 August 2011
- OMTCT( Ordinul Ministerului Transporturilor ?i Infrastructurii )nr. 1856/2006 pentru aprobarea Partii I - "Normele de autorizare a scolilor de conducatori auto“ din Normele de autorizare a functionarii centrelor de pregatire a personalului din domeniul transporturilor rutiere

- OMT nr. 982/2007, pentru modificarea Partii I "Normele de autorizare a scolilor de conducatori auto" din Normele de autorizare a functionarii centrelor de pregatire a personalului din domeniul transporturilor rutiere, aprobat prin OMTCT nr. 1856/2006;

- OMTCT nr. 398/2007 pentru modificarea Partii I - "Normele de autorizare a scolilor de conducatori auto“ din Normele de autorizare a functionarii centrelor de pregatire a personalului din domeniul transporturilor rutiere, aprobata prin OMTCT nr. 1856/2006

Va multumesc pentru informatii, mi-au fost de ajutor.Vroiam sa va mai intreb ceva.Se poate aplica amenda de 2000 ron unei scoli de soferi deoarece cursantul aflat in timpul orei de conducere nu avea buletinul asupra lui?Eu nu am gasit nimic referitor la asta dar daca domnii de la ARR au aplicat amenda inseamna ca exista o baza legala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ordin poate abroga o lege? vio.micle vio.micle Va rog sa-mi spuneţi daca un ordin a unui ministru abroga o lege . In speta Ordinul OMTI nr. 1019/2009 iar cei din cadru ARR refuza sa mai elibereze ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului la munca GMN GMN Sunt instructor auto autorizat, dupa ce am urmat, fireste, un curs de atestare profesionala organizat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ... (vezi toată discuția)
Problema legata de a.r.r. vlaika ionela florina vlaika ionela florina Buna ziua. Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca exista Ordin al Ministrului Tranporturilor emis pentru aprobarea normelor tehnice privind eliberarea, ... (vezi toată discuția)