Buna ziua!
Am o problema majora: pe data de 21.07.2011 instanta Tribunalului Bucuresti a hotarat ca ANRP sa platesca suma datorata si cheltuielile de executare. Pe data de 10.08.2011 ANRP depune contestatie la executare si primesc de la Judecatoria sectorului 2 termen de judecata pe data de 27.03.2012... este normal sa fie dat un asemenea termen (8 luni) pentru acesta contestatie??? Pentru ca mie mi se pare cusuta cu ata alba...
Executorul mi-a confirmat, in celasi timp, ca este in posesia banilor. Unde e adevarul si ce anume ma sfatuiti sa fac??
Va multumesc!
Teremenele se stabilesc de catre sistemul informatic al fiecarei instante. Orice cauza care se depune se inregistreaza in sistemul informatic care atribuie numarul de dosar si stabileste termenul de judecata. Termenul nu poate fi influentat de vreo persoana, calculatorul stabileste acest termen. Daca instanta este incarcata cu dosare atunci termenele se pot stabili pe anul viitor. Dvs insa puteti formula o cerere de preschimbare a acestui termen de judecata motivand faptul ca sunteti intr-o situatie de urgenta pentru obtinerea acelei sume de bani. Poate judecatorul va intelege si va prechimba termenul.
Ne chinuim din 2006 cu scrisorele si scrisorici pe la ANRP... ce sa mai zic, beneficiarul (adica socrul meu) e batran, bolnav si sufera foarte tare din cauza ca nu-si permite tratamentul de care are nevoie... 8 luni e mult pentru el
Si, noi cu bani, noi fara bani... doar pe hartie n-ai ce sa faci cu ei...
Este neplacuta situatia dvs. Eu cred ca aveti sanse de castig in instanta, mai ales pt ca ei incearca sa tergiverseze plata sumei de bani. Daca nu aveti posibilitati materiale de a angaja un avocat, puteti solicita asistenta juridica gratuita si un avocat va va reprezenta in mod gratuit, el fiind platit din fondurile Ministerului Justitiei.