avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme REVISAL

buna ziua
vineri am instalat noua versiune Revisal,am completat salariile cim-urilor active ,am salvat ,,Generare registru'' intr-un fisier nou,mi s-a confirmat salvarea,cand deschid fisierul imi apare vechiul Revisal(asa trebuie sa fie?!:oops:),ma rog,am intrat pe reges.inspectia muncii am selectat freastra cu 500,am tastat parola pe care o foloseam pt trasmiterile de pana acum,toate bune si frumoase,la o societate am putut sa transmit,am primit un cod de confirmare,pe pagina avea datele de identificare a soc,numai ca atunci cand am intrat pe pagina sa trimit pentru cealalta soc care este tot in acelasi Revisal,cu vechia parola,pe pagina mi-a aparut numele soc. si atat,la adreasa spune nespecificat , Bucuresti sec.1 si atat,nu am mai trimis fisierul,nu stiu ce sa fac.ma ajutati cu un sfat.#-o.multumesc

Alte discuții în legătură

Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Transmitere revisal marianamu marianamu buna ziua tuturor hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: \"ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. ... (vezi toată discuția)
Cum se transmite date din noul revisal la itm? neculamanuela neculamanuela Am introdus angajatii in noul revisal , dar nu stiu cum sa ii transmit la itm. Va rog mult daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa ii transmit corect! Va ... (vezi toată discuția)