avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se transmite date din noul revisal la itm?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se transmite date din noul revisal la itm?

Am introdus angajatii in noul revisal , dar nu stiu cum sa ii transmit la itm. Va rog mult daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa ii transmit corect! Va multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 14:13, 1 Septembrie 2011
Mergeti in meniul "Registru" si apoi pe "Generare registru". Se va deschide o fereastra pentru a alege locul unde sa-l salvati. Pentru a va fi mai usor, puteti alege sa-l salvati pe Desktop.
Acum, intrati pe [ link extern ]
"Continue to this website (not recommended)", dupa care va apare pagina unde trebuie sa introduceti numele utilizator si parola. Dupa ce le introduceti, dati "Conectare".
In fereasta care apare, din dreapata rasfoiti pana ce gasiti registrul salvat pe Desktop, faceti clik pe el pentru a-l selecta, dupa care selectati Expediere sau Trimitere (nu stiu exact cum este denumita comanda).
Dupa ce trimiteti, dar nu chiar imediat, mergeti in dreapta-sus a paginii si selectati Rapoarte, se va deschide o pagina pe care trebuie sa o printati. Acolo aveti confirmarea faptului ca registrul a fost transmis cu succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal marianamu marianamu buna ziua tuturor hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: \"ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta cu informatie despre programul revisal itm mi-am scos programul rvisal pe calculator am inregistrat angajatul dar nu stiu daca apare la ei la itm ca am inregistrat angajatul si nu stiu exact cum se ... (vezi toată discuția)
Revisal Eva_56 Eva_56 Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM. Ce obligatii avem in prezent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)