Buna ziua!
La preluarea angajatilor in noul revisal, la sfarsit, apare o data - "Data la care isi produce efectele". Poate cineva sa ma lamureasca la ce data se refera? La data inceputului contractului? La data la care am introdus salariatul in noul program? .... si lista poate continua.
Va multumesc.
Pentru ca HG 500/2011 a intrat in vigoare la 01 August, cred ca data de la care isi produc efectele informatiile se refera la data cand Revisalul a devenit operational, adica de la 16 August 2011.
Aceasta parere este sustinuta si de faptul ca inregistrarea si transmiterea unor date suplimentare fata de vechea versiune de Revisal, n-a fost posibila mai devreme de 16 August 2011 (de exemplu: salariul de incadrare).
Sporuri - reges
Radu Aura
Daca HG 500/2011 se aplica cu 01.08.2011 si noua versiune a REGES cu 16.08.2011, iar sporurile se trec ca valoare nu ca procent, trebuie sa completam aceste ... (vezi toată discuția)
Despre revisal
simavio
Dupa cate am inteles incepand din data de 16 august putem folosi varianta finala a REVISAL-ului,nu am folosit varianta demo,problema mea este daca salariile le ... (vezi toată discuția)