avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere pe motiv de neprezentare la munca sambata!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere pe motiv de neprezentare la munca sambata!

buna ziua as dori daca se poate sa stiu care ar fi metoda cea mai buna de a actiona in cazul in care voi fi concediat pe motiv de neprezentare la munca in zilele de sambata chiar daca eu ii anunt dinainte ca nu pot fi prezent la munca in unele zile de sambata!problema e in felul urmator:pana la intratrea noului cod al muncii orele suplimentare erau platite dublu adica 200%acum profitand de noua lege conducerea nu mai ofera aceste avantaje si facand mici speculatii ofera doar la 8 ore suplimentare doar o zi libera,lucru ce mie nu mi se pare normal!refuzand pe diverse motive prezentarea in zilele de sambata am fost atentionat ca s-ar putea sa am probleme!programul s-a marit la 10 ore de munca deci nu pot sa spuna ca nu fac ore suplimentare asa cum exista scris si in regulamentul de ordine interioara.as dori sa stiu daca am o baza legala in momentul in care presupun ca vor renunta la servicile mele?multumesc anticipat o zi buna..

Alte discuții în legătură

Plata ore weekend Roberta. Botez Roberta. Botez Bună ziua, As dori sa știu dacă este corect următorul aspect: o persoana lucrează normal 8 ore pe săptămână de luni pana vineri. Dar un weekend ... (vezi toată discuția)
Munca obligatorie sambata fara plata? alleexandru alleexandru Patronii si sefii de departament ne obliga sa venim sambata la munca si nu neplatesc in schimb daca nu venim ne taie zilele(20%). Ne ameninta cu \"va platesc ... (vezi toată discuția)
Foaia de prezenta - nereguli ramy84 ramy84 Societatea unde imi desfasor activitatea a avut un control de al ITM, in urma caruia s-au instituit niste masuri de urmat. Una dintre aceste masuri este ... (vezi toată discuția)