avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 9 / 1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 9 / 1998

Buna ziua.
As dori sa ma lamuriti daca se poate referitor la Legea 9 / 1998 suntem mai multi beneficiari ai compensatiilor. Banii se pot ridica de fiecare sau trebuie sa avem o persoana imputernicita care sa primeasca banii? Multumesc

toti mostenitorii trebuie sa dea o procura unui dintre ei care va crea un cont pe numele lui pt a fi virati banii cu titlu de despagubiri.
Trebuie sa dati procura unuia dintre dumneavoastra.
Da, actionarea in instanta si ulterior executarea silita a ANRP-ului este singura solutie pentru a va primi bani.

[editat de admin: va rog sa nu mai dati date de contact in mesajele scrise de dumneavoastra]

Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri legea 9/1998 miab miab Bine v-am gasit.Sunt si eu o beneficiara a legii 9/1998.vreau sa va spun ca noi(familia)am trecut prin procesul de recalculare si avem DECIZIA ... (vezi toată discuția)
Litigiu legea 9/1998 ContSters137260 ContSters137260 am o decizie din 2007 a ANRP emisa in baza Legii nr. 9/1998. pana in prezent nu am incasat niciun ban. am vreo sansa daca ii dau in judecata? stie cineva, ... (vezi toată discuția)
Decizie validare legea 9/1998 Maria64 Maria64 dupa 5 ani de asteptare am primit decizia de validare pt plata despagubirilor pe legea 9/1998,problema este ca nu avem o succesiune facuta, iar situatia este ... (vezi toată discuția)