avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie validare Legea 9/1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie validare Legea 9/1998

dupa 5 ani de asteptare am primit decizia de validare pt plata despagubirilor pe legea 9/1998,problema este ca nu avem o succesiune facuta, iar situatia este cam asa doua ssurori una cu 7 mostenitori cealallta cu 3 mostenitori, toti cei zece nominalizati in decizie.Ca sa obtinem efectiv plata 9 dintre noi ne-am decis sa dam imputerncire unei persoane sa ridice banii,a zecea nu vrea nici sa auda...nici sa dea relatii ce are de gand sa faca.....ce e de facut in aceasta situatie???? se poate da o declaratie pe propria raspundere de toti cei 9 cum ca celei de a zecea ii revine X% din suma specificata in document??care sa fie trimisa impreuna cu impuernicirile la ANPR? are valoare sau exista un asemnea document Multumesc nu mai stiu cui sa ma adresez
trebuie sa mergeti in instanta si sa faceti succesiunea,apoi cu hotararea va luati despagubirea
daca cea de-a 10 persoana nu ii ia treaba ei
Da, trebuie sa mergeti in instanta sa faceti succesiunea.
Ulterior actionarea in instanta si respectiv executarea silita a ANRP-ului este singura solutie.
[editat de admin: va rog sa nu mai dati date de contact in mesajele scrise de dumneavoastra]


Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greutati intimpinate la aplicarea l 9/1998 melcea veronica melcea veronica Actele in baza L 9/1998 le am depus in apr.1998 ,ordinul de validare l am obtinut prin proces in contencios.in 10 11 2006 dupa alte multe procese in care am ... (vezi toată discuția)
Litigiu legea 9/1998 ContSters137260 ContSters137260 am o decizie din 2007 a ANRP emisa in baza Legii nr. 9/1998. pana in prezent nu am incasat niciun ban. am vreo sansa daca ii dau in judecata? stie cineva, ... (vezi toată discuția)
Dosar anrp florentinazainea florentinazainea buna ,ziua anultrecut i-a venit bunicii mele decizia de validare si acordare a compensatiilor baneesti pe legea 9/1998 de la anrp...am deschis contul in ... (vezi toată discuția)