dupa 5 ani de asteptare am primit decizia de validare pt plata despagubirilor pe legea 9/1998,problema este ca nu avem o succesiune facuta, iar situatia este cam asa doua ssurori una cu 7 mostenitori cealallta cu 3 mostenitori, toti cei zece nominalizati in decizie.Ca sa obtinem efectiv plata 9 dintre noi ne-am decis sa dam imputerncire unei persoane sa ridice banii,a zecea nu vrea nici sa auda...nici sa dea relatii ce are de gand sa faca.....ce e de facut in aceasta situatie???? se poate da o declaratie pe propria raspundere de toti cei 9 cum ca celei de a zecea ii revine X% din suma specificata in document??care sa fie trimisa impreuna cu impuernicirile la ANPR? are valoare sau exista un asemnea document Multumesc nu mai stiu cui sa ma adresez
Da, trebuie sa mergeti in instanta sa faceti succesiunea.
Ulterior actionarea in instanta si respectiv executarea silita a ANRP-ului este singura solutie.
[editat de admin: va rog sa nu mai dati date de contact in mesajele scrise de dumneavoastra]
Dosar anrp
florentinazainea
buna ,ziua anultrecut i-a venit bunicii mele decizia de validare si acordare a compensatiilor baneesti pe legea 9/1998 de la anrp...am deschis contul in ... (vezi toată discuția)