avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire impozit anticipat platit gresit.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire impozit anticipat platit gresit.

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti care este sol.rezolvarii urmatoarei prb.:
S-a platit eronat un impozit anticipat pt. o asociere in paticipatiune fara perosnalitate juridica. Fiscul restituie banii pe codul fiscal al asoc.in particip. Dar aceasta nu are cont bancar.Plata s-a facut de catre soc. care tine si contab.in cadrul asocierii. Propunerea fiscului este cerere pentru indreptare eroare materiala care ne este dezavantajoasa.Cum se poate rezolva aceasta prb.?

Alte discuții în legătură

Sume bani trezonerie rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care contabila unei alte societati , gresind ordinele de plata( fara ca ... (vezi toată discuția)
Cont eronat buget Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua! Am nevoie de un sfat in aceasta problema. Am doua firme (A si B) si ambele au conturi in trezorerie. In octombrie 2008 am facut un OP pt Bugetul ... (vezi toată discuția)
Contractul de asociere in participatiune i_agapescu i_agapescu Buna seara, Doresc sa stiu daca intre doua soc comerciale care au ca activitate servicii in parcuri de distractie se poate incheia un contract de asociere ... (vezi toată discuția)