avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... control de fond
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

control de fond

se poate efectua control de fond daca firma este radiata?
Cel mai recent răspuns: mirela_seba2000 , utilizator 17:53, 1 Septembrie 2011
Daca e radiata, persoana juridica nu mai exista, deci controlul e fara obiect . (Dar sa fiti sigura ca s-a definitivat radierea )
Buna ziua,
Oricand intr-un termen de 5 ani, societatea respectiva va putea avea controale.
Depinde de ce obiect de activitate are acea firma.....
E bine ca pe langa dv. ori rep. societatii sa fie si contabilul ori societatea care s-a ocupat de contabilitate.
De obicei se fac verificari de ansamblu....
Conteaza daca ati fost notificata...ori vi s-a trimis un document prin care sunte-ti anuntata de acest lucru...in caz contrar nu au voie sa faca acest lucru...
Rog detalii mai multe...
toate bune.
cererea de radiere a fost depusa in mai si s-a definitivat in 08.08 .controlul de fond trebuia facut in iulie, dar s-a depus cerere de amanare a controlului pt sf. lunii august.
La o societate RADIATA (am scris cu majuscule deoarece imi este neclar cum s-a depus cererea in mai si s-a radiat in august ??? dar asta mai putin conteaza ) nu se mai poate face control de fond deoarece:
- soc nu mai are personalitate juridica
- soc nu mai are organe statutare care sa o reprezinte
daca firma este radiata, nu are la ce se face control

Alte discuții în legătură

Control din partea anaf asupra unei societati radiate pantazi pantazi Salutare tuturor membrilor acestui forum. As dori sa va intreb daca este posibil ca anaf sa efectueze control fiscal asupra unei srl pt care s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Lichidare microintreprindere...modalitati sine qua non aprov aprov Am o firma (microintreprindere) fara arierate care nu mai functioneaza din 2007. La acea vreme am disponibilizat personalul si mi-am platit toate obligatiile ... (vezi toată discuția)
Probleme srl cipu_mdl cipu_mdl Buna ziua, Am fost asociat intr-o firma de tip SRL. Problema este ca firma a fost radiata din oficiu pentru neprezentarea actelor contabile la termen. ... (vezi toată discuția)