avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de timbru - in cazul persoanelor cu handicap
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de timbru - in cazul persoanelor cu handicap

Buna seara !
O persoana care poseda certificat de incadrare in grad de handicap accentuat permanent beneficiaza de anumite facilitati (reducere, gratuitate) in ce priveste plata taxei de timbru in cazul in care este parte intr-un proces ?
In ce act normativ este prevazut acest lucru ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 11:47, 24 August 2011
Puteti opta pentru ajutor public judiciar, prevazut de OUG 51/2008.
Multumesc !
A se vedea si legea de aprobare a Ordonantei de urgenta nr.51/2009, art.8 indice 1!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - eventuala scutire de taxa? mariana74 mariana74 Am handicap grad.2 Va rog frumos sa Am handicap cradul 2 accentuat Am handicap gradul 2 accentuat asi vrea sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat- partaj, ajutor public judiciar nsm nsm Am divortat anul trecut , fosta sotie nu doreste sa ne intelegem amiabil in ceea ce priveste partajul . Avand un salariu net de 1014 lei doresc sa aflu in ce ... (vezi toată discuția)
Taxa partaj 3% ANDRONESCU ANDRONESCU Am inceput in aprilie 2009 procesul de partaj cu fostul sot. Am platit taxa de timbru, taxe pentru emitere de extrase de carte funciara, jumatate din taxa ... (vezi toată discuția)