avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj si plata sultei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj si plata sultei

Va scriu din nou si va anunt ca i am platit sulta
datorata fostului sot care este acum in inchisoare dar problema este alta.El are aceasi adresa in buletin si sectoristul mi a spus ca nimeni nu il poate impiedica sa vina la adresa din buletin daca nu i este facuta evacuarea,precizez ca este un om foarte violent si nu vreau sa risc sa ma trezesc cu el in casa.
Am fost la tribunal iar de acolo mi au spus ca nu i poate face evacuarea pentru ca el nu este acasa dar nici nu pot astepta sa vina.
Nu inteleg de ce daca i sa platit sulta si nu mai are dreptul la apartament de ce nu se radiaza si adresa din buletin ?Cum pot sal impiedic sa intre in imobil?
De ce ar mai avea dreptul sa intre in imobil daca i sa platit sulta si ce pot sa fac?
Daca vinzi un apartament noul proprietar trebuie sa ti faca evacuarea?,din moment ce tu ai aceasi adresa pe buletin.
Astept raspuns.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 00:17, 24 August 2011
Adresa din buletin e anterioara sentintei de partaj ... atata timp cat problema dreptului de proprietate a fost clarificata si i-ati platit sulta nu aveti motive de stres ... eventual schimbati yala daca credeti ca mai are cheile imobilului.
Nu aveti de ce sa va ingrijorati.Din moment ce ati achitat sulta,sunteti propietarul acestui imobil.Faptul ca in cartea de identitate a fostului sot figureaza aceeasi adresa nu ii da dreptul nici macar sa sune la usa dvs.Avand in vedere ca este inca incarcerat,sfatul meu este sa solicitati o audienta la seful sectiei de politie de care apartineti teritorial si sa depuneti o declaratie in care sa aratati aceste aspecte (cu nr.de inregistrare).
In cuprinsul acestei declaratii,pe langa faptul ca aratati aceasta stare de fapt,solicitati organelor de politie ca in momentul luarii in evidenta a fostului sot in momentul eliberarii,sa i se puna in vedere sa nu incerce sa se mai intoarca la fostul domiciliu,fara acordul dvs.In acest sens,i se va cere sa completeze un angajament.
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Custodie omama omama Buna ziua,din data de 08 iulie 2012 s-a pronuntat divortul, in sentinta sa hotarat ca cele doua fete revin in custodia tatalui,in timpul divortului una din ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)