avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acces la informatii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acces la informatii publice

Buna ziua, in situatia in care ALPAB (agentia lacuri parcuri agrement bucuresti) a incheiat un contract de administrare pt un strand cu o firma privata, eu ca simplu cetatean (afectat de modul de aplicare al acestui contract) am dreptul sa solicit (si sa primesc) informatii legate de continutul acestui contract (sau contractul cu totul)?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Amenda 3000 de lei pentru plimbatul cu caiacul pe lacul ior - caut avocat Hardin Hardin Salutare! Dupa multe plimbari lipsite de evenimente pe lacul IOR, in seara de Joi 26.06.2014 eu si un prieten ne-am hotarat (intaratati de doi cetateni ce ... (vezi toată discuția)
Interdicție Dinde Dinde Buna ziua . Pot sa primesc Interdicție intr-un ștrand privat ,pe motivul ca am fost cu cineva care a spart o masa ( masa a fost plătită ) ? Firma ... (vezi toată discuția)
Administrativ intrebatorcurent intrebatorcurent Am 5 intrebari, probabil vor fi puerile din punctul dumneavoastra de vedere, dar care puteti, va rog sa imi raspundeti. Care dintre urmatoarele este act ... (vezi toată discuția)