avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Alocatie copil in afara tarii
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Alocatie copil in afara tarii

Buna ziua,
Sunt divortata si am un copil in ingrijire. Eu primesc in tara alocatia copilului (42 lei). Fostul sot (tatal copilului) lucreaza in afara tarii (in UE) si vrea sa depuna actele acolo unde lucreaza pentru a primi (pentru copil) diferenta de alocatie (deoarece acolo alocatia copilului ar fi mai mare decat cea de la noi). Este legal sa faca acest lucru daca suntem divortati iar copilul este in ingrijirea mea? Trebuie sa completeze niste formulare aici in tara si are nevoie si de adeverinta mea de la serviciu. Va solicit ajutorul deoarece nu vreau sa am niciun fel de probleme...
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:57, 24 August 2011
Puneti aceasta intrebare la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii copii takytaky1 takytaky1 sotul lucreaza 2 luni pe an in strainatate cu contract de munca .se poate lua alocatia pt copii se acolo ca am fost intrebati de la primarie de unde luam ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat incasata in germania de catre fostul sot, nu a ajuns niciodata la copii!!! dia_dia45 dia_dia45 buna, v-as ruga sa ma consiliati in legatura cu o problema mai dificila...!!! Sunt divortata de fostul sot de 5 ani aprox, iar el lucreaza legal de mai bine ... (vezi toată discuția)