avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare ii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare ii

Buna ziua

Doresc sa imi deschid un magazin cu haine second hand dar si noi ca si II. Ca si domeniu de activitate trebuie sa am 2 CAEN-uri (pt cele second si pt cele noi)?
Sediul secial va fi in apartamentul propiu dar punctul de lucru este un spatiu comercial inchiriat de la o persoana fizica. Imi puteti spune ce autorizatii am nevoie (gen mediu, sanepid etc. daca sunt astea) pentru a putea deschide magazinul si pt a nu avea probleme cu legea?
Ca si magazin de haine Ii trebuie ca si platitor de TVA sau nu?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2011
mirelast, utilizator
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 13:13, 24 August 2011
Buna ziua,
Puteti sa dechideti o astfel de activitate ...
Iar autorizatiile sunt cele de care vb.
asemenea mare atentie la controale...destul de dese....
Cat despre TVA, veti fi platitor in situatia in care profitul anual al II-ului depaseste 35000euro, fapt ce ar fi mai bine sa va inregistrati ca neplatitor de TVA
Pentru ajutor consultati avocatii, nu va costa mult dar e sigur...
Toate bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl - societate nou infiintata + activitate Grigorescu Nelutu Grigorescu Nelutu Buna, Ma intereseaza pentru a deschide un magazin cu haine si incaltaminte second hand dar si noi; ce imi recomandati? SRL vreau din start... sa-l fac ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand mateiadriana mateiadriana ce i-mi trebuie sa deschid un magazin second hand (vezi toată discuția)
De ce documente si autorizatii am nevoie ptr un adeschide un magazin de haine secondhand? ideeculturala ideeculturala Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si ... (vezi toată discuția)