In perioada 2001-mai 2011 am avut un contract de furnizare a energiei electrice incheiat cu SC Electrica SA. Acest contract a fost incheiat pe o perioada determinata respectiv 2001-2002 pentru organizare de santier.
La expirarea contractului nici una dintre parti nu a procedat la rezilierea acestuia sau incheierea altui contract pe durata nedeterminata, firma mea ca si beneficiar a primit factura luna de luna, achitand-o in timp si fara probleme.
In luna mai 2011 in urma unui eveniment neplacut, adica mi-a luat foc tabloul electric in urma unui scurt circuit, reprezentantul EON a hotarat sigilarea contorului si intreruperea energiei electrice.
Firma mea are o activitate economica si am fost nevoit sa imprumut un generator electric cu care sa imi continuii activitatea, dar asta genereaza costuri suplimentare.
Consider abuziva intreruperea furnizarii energiei electrice mai ales ca sunt nevoit sa strabat un drum lung si anevoios (impus de EON) care dureaza de 3 luni ca sa obtin o noua racordare si un contract pe o perioada nedeterminata.
Dat fiind faptul ca este singurul distribuitor de energie electrica, EON isi permite sa-si bata joc de clientii sai si de aceea vreau sa-i actionez in judecata pentru recuperarea prejudiciilor aduse.
Vreau sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu asa o situatie si daca exista un organism in Romania care se ocupa de solutionarea acestor probleme