avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Institutii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Institutii publice

Exista situatii in care o institutie publica are dreptul de a refuza inregistrarea unei cereri?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 14:33, 29 August 2011
Da, situatiile in care este aplicabila aceasta afirmatie le gasiti in cuprinsul Ordonantei 27/2002 privind reglementarea activitatii de solu?ionare a petitiilor.
Eu n-am retinut vreun caz.
Poate ART. 7 Petitiile anonime sau cele n care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau n considerare si se claseaza, potrivit prezentei ordonante.

Dar de neinregistrare nu scrie.
Daca n-ati retinut, inseamna ca nu sunt. Daca primiti o anonima, de exemplu, cum procedati? Doar daca procedura de clasare presupune mai intai inregistrarea, ceea ce ar fi un nonsens, observatia dvs. ar fi justa.
pai cum clasez ceva ce nu exista?
O petitie anonima exista fizic, dar nu se inregistrea pentru ca nu exista toate datele necesare inregistrarii, adica se claseaza.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcare neregulamentara ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcarea neregulamentara continua pe trotuar a unui autoturism si am trimis-o de pe adresa mea de email pe adresa ... (vezi toată discuția)
Anonima adelaidam adelaidam Exista posibilitatea, ca in minunata noastra tara, diferite organisme, sa efectueze "anchete" care au la baza "denunturi" anonime. Scrisori nesemnate, sau ... (vezi toată discuția)