avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce mi se poate intampla daca am comercializat un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce mi se poate intampla daca am comercializat un produs fara licenta?

Am comercializat produsele unei firme fara sa am licenta in acest scop ci doar factura. Nu am stiut acest lucru.

Ce mi se poate intampla daca aceasta firma ar afla acest lucru?

Ma pot da in judecata? Mentionez ca am facut acest lucru prin intermediul unui SRL. Se poate inchide firma?

Multumesc.
Help!

Alte discuții în legătură

Comercializarea produselor/serviciilor cu procent de reducere markomarius1 markomarius1 Buna seara, Am si eu o intrebare cu privire la comercializarea produselor/serviciilor: O firma SRL, poate vinde produse/servicii, la un pret standard ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)
Declaratie de conformitate - legume vallebv vallebv produc legume si le comercializez prin intermediul unui SRL. Am un client restaurant, care imi cere certificat/declaratie de conformitate. Cum pot obtine ... (vezi toată discuția)