avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie de conformitate - legume
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie de conformitate - legume

produc legume si le comercializez prin intermediul unui SRL. Am un client restaurant, care imi cere certificat/declaratie de conformitate.
Cum pot obtine acest certificat? Este suficient sa dau o declaratie pe propie raspundere?

multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:23, 1 August 2013
Puteti emite un certificat de calitate sau declaratie de conformitate prin care certificati faptul ca produse respecta parametrii calitativi dintr-un standard de firma sau legislatia specifica in vigoare.

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi, ..............SRL, cu sediul în ..............., str. ............, nr. ........... înregistrată la Registrul Comertului cu cod unic de înregistrare .............., declarăm pe propria răspundere că produsele livrate cu factura nr. ………… din data ……………., la care se referă această Declaratie de conformitate sunt conforme cu legislatia sanitara, sanitar-veterinara si pentru siguranta alimentelor in vigoare.
Prin prezenta, garantăm parametrii de calitate până inclusiv data limită de consum indicata pe ambalajul fiecărui produs, cu conditia respectării temperaturii mentionate pe ambalaj, conform documentatiei tehnice a produselor la depozitare, manipulare, transport şi vânzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt importator de produse alimentare in borcan sigilat de obicei ... alipuma alipuma Sunt importator de produse alimentare in borcan sigilat deobicei care deobicei expira in 24-36 luni. Eu cand vand la un distribuitor sau revanzator trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Certificat conformitate torturi Ancutica1705 Ancutica1705 Buna ziua,am un SRL si vreau sa imi deschid un laborator de cofetarie patiserie,pentru a da clienților certificat de conformitate pentru torturi si ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)