avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comercializarea produselor/serviciilor cu procent de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comercializarea produselor/serviciilor cu procent de reducere

Buna seara,

Am si eu o intrebare cu privire la comercializarea produselor/serviciilor:

O firma SRL, poate vinde produse/servicii, la un pret standard pentru clientii clasici si cu un anumit discount la cei care sunt membri? Acestia din urma, platind calitatea de membru, in baza careia primesc procent de reducere!

Mersi si sper sa primesc un raspuns concludent!
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: markomarius1 , utilizator 18:54, 13 Martie 2021
Se poate face asa ceva ... luati exemplu Farmaciilor care pe baza cardului emis de ele comercializeaza produse mai ieftine pentru detinatorii lor..
In acelasi timp, vanzatorul are nevoie de licente pentru produsele comercializate? (Anumite brand-uri, drept la proprietate comerciala...)
Nu vinde produse interzise, ci doar produse de larg consum!

Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Se poate face asa ceva ... luati exemplu Farmaciilor care pe baza cardului emis de ele comercializeaza produse mai ieftine pentru detinatorii lor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ecommerce drept de reseller anamotti anamotti buna ziua m ar interesa foarte tare sa aflu care este procedura legala ce trebuie uramata pentru a detine dreptul de comercializare de produse ale unor ... (vezi toată discuția)
Produse personalizate cu elemente de identitate protejate de drepturi de autor dmihaic dmihaic Buna ziua si Hristos a Inviat, In primul rand as vrea sa va urez un Paste fericit si sper ca am ales forumul corect avand in vedere ca sunt nou. Vin la ... (vezi toată discuția)
Valorificare deseuri materiale constructii MARIKO9 MARIKO9 Pot valorifica deseurile materiale constructii prin vanzarea lor directa persoanelor fizice? Precizez ca detin un magazin care comercializeaza materiale de ... (vezi toată discuția)