avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Valorificare deseuri materiale constructii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Valorificare deseuri materiale constructii

Pot valorifica deseurile materiale constructii prin vanzarea lor directa persoanelor fizice? Precizez ca detin un magazin care comercializeaza materiale de constructii si unele produse (placi gresie, caramizi s.a.) se sparg si nu le mai pot vinde, dar sunt persoane care ar dori sa le cumpere la preturi modice.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:47, 21 Ianuarie 2016
Din punctul meu de vedere ele nu reprezinta deseuri, ci mai degraba marfa care nu mai corespunde conform standardelor ,pentru a fi comercializate in vederea recuperarii partiale a contravalorii lor si sa nu aveti probleme este bine sa fie mentionat foarte bine aspectul ca ele au suferit anumite deteriorari, sa fie evidentiate intr-un spatiu distinc astfel incat cumparatorul sa nu se simta inselat.
Nu cred ca legea ar interzice asa ceva.
Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura emisa abuziv dupa mai mult de 4 ani mihail_m mihail_m Buna ziua! Am rugamintea, daca puteti sa ma ajutati intr-o problema de natura juridica si contabila in acelasi timp. Am fost angajat in calitate de sef de ... (vezi toată discuția)
Legea 38/2014 gabriel_mg gabriel_mg in luna aprilie sa promulgat \'\'legea 38/2014 pentru modificarea si completarea OUG 31/2011 privind interzicerea achizitionarii de la persoane fizice a ... (vezi toată discuția)
Notiunea de „valoare de circulatie”, folosita frecvent de catre instantele de judecata din romania legalmgm legalmgm A. \"Valoarea de circulatie\" este o notiune formulată si uzitata in justitie inca din perioada de dinaintea anului 1989. Semantic vorbind, sintagma ... (vezi toată discuția)