Buna seara!
Doresc sa fac un schimb de locuinta cu diferenta.Adica,eu sa primesc diferenta de bani .Pana aici totul ok,dar azi m-a sunat celalalt coschimbas si mi-a spus ca nu poate obtine creditul de la banca ,(pentru a-mi putea achita sulta), decat daca pune ipoteca pe casa care acum se afla in proprietatea mea.Se poate asa a asceva?.Cum se poate realiza asta?
Multumesc!Dar,mi-a pomenit ceva despre un contract facut intai la notar,dupa care se merge la banca,si abia apoi dupa ce ar intra banii in contul meu,s-ar finaliza actele la notar(intabulare).Dar ....eu imi pun intrebarea: daca la notar se fac actele si apoi creditul nu se aproba la banca,nu risc sa raman cu cealalta locuinta si fara nici o diferenta de bani?
da. nu mai retin exact, dar asta imi amintesc , ca se deschide contul, se merge la notar(coschimbasii si juristul), se semneaza contractul, se vireaza banii.
Extras carte funciara
minca84
Buna ziua!
Vreau sa iau un apartament cu credit ipotecar. Problem e ca pe extrasul de carte funciara apar sarcini cu ipoteca (sulta). E vorba de 2 frați si o ... (vezi toată discuția)