avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere SC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere SC

Buna ziua!
Am terminat e radiat firma,am hotararea juecatoreasca si a fost publicata in Monitorul Oficial,dupa toate acestea mai trebuie sa ma duc la Aministratia Financiara(sect.3) pentru radiere,mentionez ca firma era platitoare de TVA,dar nu am platit niciodata.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:21, 24 August 2011
Mergeti si depuneti o instiintare in acest sens la Finante
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2011
Georgeta Anghel (Rusu), Avocat
Daca societatea a fost radiata prin hotarare judecatoreasca, aceasta a fost trimisa si la ANAF, deci au luat act de ceea ce a decis instanta.
Da asa mi-a spus si cei de la administratia financ ca ii instiinteaza de la Reg com. Dar m-a uitat pe situl amin financ si firma nu apare radiata,ce perioada trebuie sa treaca sa se actualizeze sio pe site?
Poate dura si doua-trei luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent ccoco ccoco buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)
Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)