Buna ziua!
Pe 10.09.2011 copilul meu implineste 2 ani, data pana la care eu sunt in CCC. La ce data ar trebui sa incep serviciul daca 10.09 cade intr-o sambata? Firma la care am lucrat legal este obligata sa ma primeasca cu acelasi salariu? cat timp nu ma pot concedia? Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez, cum ar trebui sa procedez?
Din cate stiu eu suspendarea include oricum si ziua in care copilul implineste 2 ani, deci 10.09.2011. Si revii la servici in ziua lucratoare urmatoare, deci 12.09.2011
1. CCC va inceta la data cand copilul dvs implineste 2 ani .. in speta, 10.09.2011.
2. Trebuie sa reveniti la munca in data de 11.09.2011, insa aceasta zi fiind duminica..efectiv munca o incepeti din data de 12.09.2011.
3. Pentru revenire trebuie sa faceti o cerere de reluare a activitatii, in baza acreia angajatorul va emite o decizie de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii ... daca salariul avut inainte de intrarea in CCC este sub minimum pe economie , atunci decizia va cuprinde si modificarea de salariu.
4. Daca lucrati in sectorul privat, potrivit art.10 alin.7 din Legea nr.202/2002, la incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.
5. Angajatorul poate dispune concedierea dvs imediat dupa revenirea din CCC... in fostul CCMN exista un teren de 6 luni prin care se interzicea angajatorului sa va concedieze pentru necorespundere profesionala.
Am vorbit cu fosta mea sefa si mi-a zis ca ma primeste inapoi dar pe un salariu mai mic cu 150 ron decat acum 2 ani, pentru ca toti angajatii au in prezent acest salariu. Este legal?
Potrivit legii, la revenirea din CCC salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei ...
Inr-adevar, situatia este opusa in cazul dvs fata de prevederile legii ... in acest caz, trebuie sa semnati actul aditional de modificare a salariului odata cu data revenirii din CCC.