avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare

Salut!
cu cateva luni in urma, primeam niste mesaje ciudate pe telefon, care imi dadeau senzatia ca sunt urmarita.
eu nu am raspuns niciodata, motiv pentru care am crezut ca nu voi mai aveam probleme de acest gen.
astazi, mesaje au revenit, de la acelasi numar.. si la fel de inspaimantatoare.
nu as vrea sa fac publice aceste mesaje, dar daca doriti sa ma ajutati, putem vorbi in particular..unde va pot oferi mai multe informatii[+mesajele in sine].
va rog frumos, chiar am nevoie de ajutor!:(
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 12:46, 25 August 2011
Este greu de dat sfaturi , fara a avea informatii concrete.
Macar aratati care era natura acelor amenintari si daca cunoasteti persoana/persoanele care va ameninta sau daca au vreo legatura cu vreo situatie anterioara anume.
se poate ca rolul mesajelor tocmai acesta sa fie, sa va sperie. iar daca destinatarul isi lasa numarul de telefon vizibil, incercati sa aflati identitatea acestuia. indiferent de rezultat, va sfatuiesc sa stati totusi de vorba cu organele de politie.
Prezentati-va la politie cu acele mesaje.Daca sunt inspaimantatoare se poate deduce ca mesajele contin amenintari privind persoana dvs. Nu trebuie sa ni le prezentati aici.Mergeti cu tel . acolo, sa le si listati, daca puteti, si depuneti plangere.Chiar daca nu stiti de la cine provin, organele de cerceare penala vor efectua cercetari.
Sms-urile pot fi o dovada, insa pastrati-le pe telefon si nu le listati dvs, listarea sau transcrierea mai bine zis se face de catre organele de cercetare.
Sfatul meu este sa va prezentati cat mai repede cu putinta la o sectie de politie, unde sa semnalati cele de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari prin mesaje! nic1 nic1 cumnatul meu ma amentinta prin intermediul sms-urilor.... cum pot proceda legal pentru incetarea acestor amenintari? amenintarile sunt cu ... (vezi toată discuția)
Insultata de 6 luni prin sms anonime, trimise de aceeasi pers. mariaMH mariaMH -Insultata eu dar si sotul meu si copiii nostri, de 6 luni, de pe 4 nr. diferite de tel. (cartele vodafone), trimise de aceeasi persoana-stim asta dupa ... (vezi toată discuția)
Amenintare Soltanto Soltanto Buna ziua, Am o problema ce nu mai necesita amanare, un individ pe care il cunosc de ceva timp, a recurs la amenintari telefonice, prin mesaje, si scrisori. ... (vezi toată discuția)