Buna ziua, am o problema, va rog daca puteti sa ma ajutati, e o situatie noua si vreau sa procedez corect. Daca de la la data de 15 august nu am operat nimic in revisal, nici nu am modificat contracte, nici nu am adaugat unul nou, azi pot face o incetare de cim la un angajat vechi, adik data angajarii 4 noiembrie? Nu vreau sa gresesc....iar din cate am citit nu sunt foarte lamurita cum trebuie procedat.
Multumesc mult!
Deocamdata se lucreaza tot in versiunea veche de Revisal. la transmitere aveti doua optiuni, versiunea veche si cea noua. O alegeti pe cea veche si transmiteti fara probleme.
Probleme nu sunt cu ITM-ul decat in cazul in care nu respectati termenele de transmitere a registrului ...
Sunt functionabile ambele variante pentru transmiterea REVISAL-ului ... nu este obligatorie transmiterea Revisal-ului in cazul in care nu aveti modificari ... prin urmare, aveti optiunea de a completa si transmite incetarea acelui c.i.m. fie cu varianta noua, fie cu varianta veche.
Revisal
Eva_56
Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM.
Ce obligatii avem in prezent.
Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Despre revisal
Ioana Ulmanu
Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai ... (vezi toată discuția)