avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent! revisal, incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent! revisal, incetare CIM

Buna ziua, am o problema, va rog daca puteti sa ma ajutati, e o situatie noua si vreau sa procedez corect. Daca de la la data de 15 august nu am operat nimic in revisal, nici nu am modificat contracte, nici nu am adaugat unul nou, azi pot face o incetare de cim la un angajat vechi, adik data angajarii 4 noiembrie? Nu vreau sa gresesc....iar din cate am citit nu sunt foarte lamurita cum trebuie procedat.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 26 August 2011
Deocamdata se lucreaza tot in versiunea veche de Revisal. la transmitere aveti doua optiuni, versiunea veche si cea noua. O alegeti pe cea veche si transmiteti fara probleme.
Multumesc, sper sa fie ok, sa nu fie probleme cu itm-ul!
Probleme nu sunt cu ITM-ul decat in cazul in care nu respectati termenele de transmitere a registrului ...

Sunt functionabile ambele variante pentru transmiterea REVISAL-ului ... nu este obligatorie transmiterea Revisal-ului in cazul in care nu aveti modificari ... prin urmare, aveti optiunea de a completa si transmite incetarea acelui c.i.m. fie cu varianta noua, fie cu varianta veche.
Merci, raman deocamdata la varianta veche, pentru ca varianta noua are probleme deocamdata. Incetez CIM in modul obisnuit-revisal vechi.
bmgabriela a scris:

Merci, raman deocamdata la varianta veche, pentru ca varianta noua are probleme deocamdata. Incetez CIM in modul obisnuit-revisal vechi.


Varianta noua are probleme la unii angajatori , nu la toti ... de exemplu, la mine pe calculator este perfect functionabila ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Eva_56 Eva_56 Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM. Ce obligatii avem in prezent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Despre revisal Ioana Ulmanu Ioana Ulmanu Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai ... (vezi toată discuția)
Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)