avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate primara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate primara

va rog, imi poate spune simie cineva, ce inseamna contabilitate primara, care ii sunt limitele si cu ce ar trebui sa se ocupe o firma care are ca obiect de activitate contabilitatea primara
Cel mai recent răspuns: ebaeba , utilizator 00:00, 7 Septembrie 2004
nu stiu sa existe in codurile CAEN obiect de activitate contabilitatea primara.Oricum contabilitatea primara se refera la :NIR,Registru de casa,Jurnale de Cump.si vanzari.si cam atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate primara durusoctavia durusoctavia Ce operatiuni sunt considerate operatiuni de contabilitate primara (pentru fisa postului ma intereseaza)? (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla pfa costinionut costinionut Buna seara , Am infiintat un pfa vara trecuta iar domeniul principal de activitate este fabricarea bijuteriile din metale si pietre pretioase. Punctul de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara AvaSquare Consult Srl AvaSquare Consult Srl Ma poate ajuta cineva, pe acest cod caen 7022-Consultanta si management in afaceri, se poate face contabilitate primara? aveti idee cum arata contractul de ... (vezi toată discuția)