avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general comercializare case de marcat in Romania
Discuție deschisă în Contabilitate în general

comercializare case de marcat in Romania

Ati putea sa imi dati ceva informatii despre comercializarea caselor de marcat (dintr-un stat membru UE) in Romania? In principiu ce autorizatii, avize, aprobari este nevoie sau daca exista vreo lege care reglementeaza o astfel de activitate .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:22, 26 August 2011
Sper sa va fie de ajutor urmatoarele link-uri:

Ordinul Ministrului Economiei si Finantelor nr. 2006/2008 pentru stabilirea componentei Comisiei de avizare a distribuitorilor si a aparatelor de marcat electronice fiscale, cu modificarile ulterioare .

[ link extern ]

Hotarrea Guvernului nr. 479/2003, privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare

[ link extern ]

Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare

[ link extern ]


Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma venit si inutilitatea bonurilor fiscale alinamoraru2006 alinamoraru2006 Buna ziua, Am un pfa la norma de venit, neplatitor de tva, cod caen 4776 si as dori sa aflu de ce ma pot amenda organele fiscale pentru neemiterea de bon ... (vezi toată discuția)
Case marcat ContSters240478 ContSters240478 Ce pot face cu casele de marcat vechi ce nu le mai folosesc. Casele de marcat sunt defiscalizate si predate memoriile fiscale. Le pot arunca la un centru de ... (vezi toată discuția)
Pot face transport in regim de inchiriere cu masina proprietate personala? a2022 a2022 Buna ziua . Pot face transport in regim de inchiriere cu masina proprietate personala? (vezi toată discuția)