avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Clarificari PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Clarificari PFA

Am urmatoarele intrebari si rog pe cei avizati sa ma ajute :
1 Am avut un PFA in domeniu IT, impozabil la norma de venit si am suspendat activitatea in septembrie 2010 .Pana atunci am platit numai impozitul pe venit si CASS ( nu plateam CAS pentru ca mai sunt angajat cu contract la alta firma). Daca doresc sa-mi reiau activitatea ce proceduri trebuie sa urmez si ce taxe si impozite voi plati ? Mai exista varianta de impozit la norma de venit ?
2 Intrebarea mai delicata este urmatoarea : Doresc sa lucrez prin intermediul PFA pentru o firma din Olanda , dar momentan eu locuiesc in Anglia. Conturile la banci le am in Romania. Pot sa lucrez si pana imi iese permisul de lucru si ar trebui sa platesc si taxe/impozite in Anglia ? Unde ar trebui sa ma interesez?
Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Pfa sau dda clausin clausin 1. Am avut un PFA in domeniul IT pe care l-am radiat in august 2010. Cineva mi-a spus ca pe aceeasi adresa nu as mai putea face un alt PFA pe acelasi CNP. Este ... (vezi toată discuția)
Lucru pfa in olanda kdesign kdesign Buna ziua, Am o problema, caut pe internet solutii si raspunsuri dar nu prea reusesc sa gasesc nimic. Eu lucrez ca freelancer pe PFA (cod caen 6202, norma ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl Macaret Macaret O sa va prezint intai contextul pentru care as avea nevoie de deschiderea unei forme juridice și apoi as fi recunoscător dacă mi-ați recomanda o varianta ... (vezi toată discuția)