avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Transmitere online noul Revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Transmitere online noul Revisal

va rog sa-mi spuneti daca noua varianta de revisal are optiunea de a genera doar ultimele datele introduse (in cazul adaugarii unui nou salariat, implicit un nou contract de munca) si daca nu, in cazul generarii, salvarii si transmiterii registrului la itm contractele deja existente in baza de date nu se dubleaza.
Daca aceasta optiune exista v-as ruga fff mult sa-mi explicati si mie cum trebuie procedat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 26 August 2011
Buna ziua,

Daca a-ti instalat versiunea nou HG500 o sa vedeti ca aveti optiune de Preluare date din versiunea anterioara...dati click si se va deschide o fereastra si aveti optiunea de selectare mdb in stanga..de aici va selectati versiunea veche...si apoi dati preluare...pe masura ce va apar vechile contracte va uitati la toate datele si adaugati salariul si sporurile aferente si salvati..noul program preia doar contractele active din vechiul revisal...Atentie...daca dati optiunea de renuntare din greseala la vreun contract el va trebui introdus in noul program cu datele existente din vechiul program...este foarte usor sa lucrati...si este mai interesant...cand a-ti terminat..veti genera registrul cu optiunea Generare registru si salvare in locatia aleasa de Dvs...mult succes...ne mai '' auzim'' ..
multumesc mult pt raspunsul d-stra, dar cred ca nu m-am exprimat destul de bine in postarea anterioara.Eu ma refeream la cazul in care, dupa preluarea bazei de date vechi, atunci cand incep sa lucrez doar cu noua versiune, de fiecare data cand operez ceva in revisal si salvez registrul pentru a-l transmite, imi salveaza angajatorul cu toate contractele existente. Intrebarea mea era: atunci cand se transmite la itm, contractele nu se vor dubla?
Se transmit toate c.i.m., deoarece se salveaza angajatorul cu toate contractele existente... nu se dubleaza contractele .... se pare ca fisierele transmise sunt arhivate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Noul revisal dumi32 dumi32 Buna ziua,ce trebuie sa facem cu noul Revisal in sensul ca eu daca trebuie sa preiau datele din revisalul vechi, ceea ce la mine este o problema pentru ca eu ... (vezi toată discuția)
Preluare date din revisalul anterior in cel nou? MOSOR MOSOR :help:Am instalat toate versiunile ReviSal (04;05;06;07) plus ultima 5.0.6.010. Cum se face preluarea datelor din cel anterior? Deschid noul ReviSal si intru ... (vezi toată discuția)