avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructii abuzive
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructii abuzive

Buna ziua,ma adresez aici in speranta ca ma poate ajuta cineva.De curand pe terenul meu o primarie s-a apucat sa construiasca o statie de pompare,acum a inceput si gardul dar nu a ridicat decat stalpii.Intrebarea mea este daca pot sa merg si sa impiedic lucrul asta cumva,eventual sa-mi fac gardul meu.
Mentionez ca terenul este cumparat in 2006 si intabulat tot atunci.De la primarie ma plimba cu vorba ca persoanele ce-mi pot explica sunt in concediu,iar eu gandesc ca trebuie sa actionez inainte de a termina ei gardul.Va rog ajutati-ma!
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: getic2000 , utilizator 11:34, 12 Ianuarie 2012
Formulati cerere in instanta, pe calea ordonantei presedintiale, de sistare a lucrarilor.
Depuneti si plangere la poilitie pentru tulburare de posesie.
Anuntati Inspectoratul teritorial in constructii.
si o granituire, pe langa ce zice alimanescu
multumesc de raspuns,dar in ce consta acea granituire?
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
getic2000, utilizator
Reiau un pic discutia in caz ca urmareste cineva.Constructia de care spuneam asta vara e aproape gata si gardul facut.stadiu la care nu era la momentul in care in urma sesizarii mele, inspectia in constructii mi-a dat ca raspuns urmatoarea fraza:In urma sesizarii dvs am fost la primaria respectiva si primarul a spus ca terenul este sub litigiu........asta e tot ce poate face inspectia in constructii in romania?.......eu sunt trecut in cartea funciara,am act de proprietate,certificatul de informare de la cadastru spune ca sunt proprietar,am titlu de proprietate,si cu toate astea primarul refuza sa imi ia banii pe impozit spunand ca nu e terenul meu si refuza sa imi elibereze un certificat de urbanism in vederea imprejmuirii........ce pot sa mai fac?............aproape jumatate din terenul pe care il detin, l-au imprejmuit deja.

multumiri celor interesati de problema mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O primarie construieste pe terenul meu getic2000 getic2000 Buna ziua,ma adresez aici in speranta ca ma poate ajuta cineva.De curand o primarie s-a apucat sa construiasca o statie de pompare si a intrat la mine pe ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Am o casa mica la tara cu gradina mare spre padure, gradina fiind inconjurata de boschete si copaci, marea parte a gardului vechi fiind cazut. Nu ... (vezi toată discuția)
Sesizare catre primarie resiga elena resiga elena in urma sesizarii facute catre primarie cand un vecin a montat ilegal un gard imprejmuind terenul meu raspunsul d-lui primar a fost ca nu este de competenta ... (vezi toată discuția)