avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o primarie construieste pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o primarie construieste pe terenul meu


Buna ziua,ma adresez aici in speranta ca ma poate ajuta cineva.De curand o primarie s-a apucat sa construiasca o statie de pompare si a intrat la mine pe teren cu constructia o buna bucata, constructorul zicand ca el asa are coordonatele,a inceput sa faca imprejmuirea dar nu a ridicat decat stalpii la gard.Intrebarea mea este daca pot sa merg si sa impiedic lucrul asta cumva,eventual sa-mi fac gardul inaintea lor..
Mentionez ca terenul este cumparat in 2006 si intabulat tot atunci,sunt inscris atat in rol la ei cat si in schita comunei ca si proprietar.De la primarie ma plimba cu vorba ca persoanele ce-mi pot explica sunt in concediu,iar eu gandesc ca trebuie sa actionez inainte de a termina ei gardul.Va rog ajutati-ma!
Multumesc anticipat.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 10:03, 26 August 2011
o plangere, initial la Inspectoratul in constructii....apoi, plangere la parchet pentru tulburare de posesie, indreptata impotriva primarului (in calitate de ultim semnatar al documentatiei eliberate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructii abuzive getic2000 getic2000 Buna ziua,ma adresez aici in speranta ca ma poate ajuta cineva.De curand pe terenul meu o primarie s-a apucat sa construiasca o statie de pompare,acum a ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie - teren intravilan andrre andrre Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In urma decesului bunicilor si al parintilor, comostenitorii indreptatiti au facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Teren inchis abuziv de primarie claude3 claude3 Buna ziua, Tatal meu are un teren agricol care are situat pe el o pompa de mare adancime forata inainte de \'89. Terenul este stituat pe raza comunei ... (vezi toată discuția)