avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitionare imobil Prima Casa in perioada schimbarii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitionare imobil Prima Casa in perioada schimbarii buletinului

Vreau sa achizitionez un imobil prin programul Prima Casa. Dosarul este aprobat, am semnat oferta, mai ramane sa gasesc apartamentul si sa continuam procesul pentru semnarea contractului de credit.
Problema este ca in aceasta perioada trebuie sa-mi schimb si buletinul. Pot incheia antecontractul de vazare-cumparare sau alt act pana imi va fi eliberat noul buletin (prezentand pasaportul sau dovada eliberata de la politie)?
Sau este vreo problema daca la semnarea antecontractului am buletinul vechi iar pana la semnarea contractului de credit si al contractului de vanzare-cumparare il am deja schimbat? (si deci alta serie si numar CI)

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Incheiere promisiune bilaterala de vanzare cumparare in lipsa cumparatorului mdutan mdutan Doresc sa semnez la un notar o promisiune bilaterala de vanzare - cumpararea a unui imobil pe care il detin. Problema este ca promitentul cumparator nu este ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate AES AES Buna ziua! Va solicit ajutorul intr-o problema cu care ma confrunt acum. Sunt proprietara unui imobil din anul 2006. Actul de vanzare -cumparare a fost ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil ipotecat Ioananicoleta30 Ioananicoleta30 Intentionez sa imi cumpar o locuinta insa am anumite intrebari. Locuinta pe care vreau sa o cumpar este in prezent ipotecata de catre propietar, care va urma ... (vezi toată discuția)