buna ziua,am fost agresat si lovit in fata blocului ziua in amiaza mare,mi s.a eliberat de la medicina legala un certificat cu 5 zile de ingrijiri.am depus plingere penala la politie acum 2 sapt..si inca nimic..ce risca ce.i trei si cum se pedepseste aceasta fapta??..va multumesc
ati depus plangere penala pt lovire, nu? ar trebui sa va constituiti parte civila si sa precizati ce pretentii aveti de la cel care v-a agresat. agresorul risca o pedeapsa cu suspendare.
este o faptă penală și se pedepsește cu închisoare la la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. două săptămâni nu este mult. de obicei cercetarea durează mai mult. dar nu așteptați să fiți chemat. atunci când aveți timp interesați-vă de dosar și dacă nu aveți cunoștințe de specialitate, apelați la ajutorul unui avocat. vă trebuiesc și dv-stră probe, simplul certificat medico-legal nu conduce în mod automat la stabilirea vinovăției celor trei de care spuneți, ptr că acolo nu scrie și cine v-a vătămat. acest lucur trebuie să dovediți dv-stră.
Contestatie amenda
nucusor
buna seara...am si eu o intrebare..am fost agresat in fata blocului ziua in amiaza mare,am scos un certificat medico legal {5 zile} am depus si o plingere ... (vezi toată discuția)