avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune

buna ziua,am fost agresat si lovit in fata blocului ziua in amiaza mare,mi s.a eliberat de la medicina legala un certificat cu 5 zile de ingrijiri.am depus plingere penala la politie acum 2 sapt..si inca nimic..ce risca ce.i trei si cum se pedepseste aceasta fapta??..va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:19, 25 August 2011
ati depus plangere penala pt lovire, nu? ar trebui sa va constituiti parte civila si sa precizati ce pretentii aveti de la cel care v-a agresat. agresorul risca o pedeapsa cu suspendare.
este o faptă penală și se pedepsește cu închisoare la la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. două săptămâni nu este mult. de obicei cercetarea durează mai mult. dar nu așteptați să fiți chemat. atunci când aveți timp interesați-vă de dosar și dacă nu aveți cunoștințe de specialitate, apelați la ajutorul unui avocat. vă trebuiesc și dv-stră probe, simplul certificat medico-legal nu conduce în mod automat la stabilirea vinovăției celor trei de care spuneți, ptr că acolo nu scrie și cine v-a vătămat. acest lucur trebuie să dovediți dv-stră.
pedeapsa cu suspendare ,inseamna cazier???fapta se pedepseste de la 3 luni la 2ani sau amenda,amenda ce presupune//???este tot cazier?
va multumesc
si amenda va fi penala si va trecuta in cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda nucusor nucusor buna seara...am si eu o intrebare..am fost agresat in fata blocului ziua in amiaza mare,am scos un certificat medico legal {5 zile} am depus si o plingere ... (vezi toată discuția)
Agresiune, consecințe gabita60 gabita60 am fost agresata de sot si amenintata ca ma omoara ,am sunat la 112 ,a venit politia( intre timp sotul a plecat de acasa )am facut plangere penala la politia ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru agresiune. crush crush o prietena de-a a fost agresata de un vecin, atat verbal cat si fizic(o palma). a scos un certificat medico-legal, a facut plangere la politie, urmand sa se ... (vezi toată discuția)