avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nu am putut plati rata la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nu am putut plati rata la banca

nu am platit rata la banca de 4 luni de zile si spun ca or sa inainteze dosarul pentru executarea silita.Nu am nici un fel de bunuri si nu lucrez.Puteti sa imi spuneti care sunt consecintele in acest caz?
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 00:17, 29 August 2011
banca nu are cum sa isi recupereze debitul daca nu aveti venituri si nici bunuri pe numele dvs.
Daca nu aveti venituri si nici bunuri, daca sunteti casatorit, se vor indrepta impotriva venitului sotiei, daca aveti o cota parte dintr-o mostenire, atunci se vor indrepta asupra acelei cote-parti.Daca nu aveti nimic, va vor urmari mereu si debitul tot si-l vor recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Mostenirea sotiei poate fi executata de catre banca pentru datoria sotului Florentina73 Florentina73 Buna ziua.Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare.Daca sotul meu are o datorie catre banca pe care nu a mai putut sa o plateasca deoarece nu mai ... (vezi toată discuția)
.. somatie firma de recuperari creante.. ce sa fac? nady28 nady28 Am facut un credit pe 3 ani la BRD pe numele meu in 2007 pt altcineva cu conditia ca el sa plateasta ratele bancare; il stiam de buna credinta si cu ratele la ... (vezi toată discuția)