avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie Alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie Alimentara

Buna seara in urma divortului copilul fiind minor a fost incredintat mie fostul sot a avut o perioada care mai trecea pe la copil si aducea pensia alimentara in ultimul timp nu vrea sa-i mai dea pensia nu stiu cum pot proceda imi trebuie un avocat si ce acte
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 20:28, 25 August 2011
Puteti sa-l informati ca neplata cu rea-credinta a pensiei alimentare 2 luni consecutive poate constitui infractiunea de abandon de familie prevazuta in Codul penal si ca puteti depune plangere penala impotriva sa. Poate asta il va mai "imbuna".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pensie alimentara mihaliscenco mihaliscenco Buna! Am o nelamurire, daca nu stiu suma care reprezinta pensia alimentara neplatita pot deschide proces impotriva fostului sot? Multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Mirela Dinu Mirela Dinu Am si eu o problema cu pensia alimentara. In anul 2006 in urma unei procesului de divort minorul mi-a fost incredintat mie (respectiv mamei), instanta obligand ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor urgent cu un sfat pensie alimentara LUMI1971 LUMI1971 Fostul sot are sa-mi achite pensia alimentara pe 7 luni consecutive.Pe motiv ca nu are loc de munca nu vrea sa mi-o plateasca.In urma procesului de partaj l-am ... (vezi toată discuția)