avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... oprire licitatie imobil cu plingere penala si dosar de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

oprire licitatie imobil cu plingere penala si dosar de urmarire penal

am luat o suma de bani de la cineva si iam dat dobinda la greu
am girat cu casa si iam inapoiat suma cu act notarial dar mai o vrut 2000 si iam facut din nou alt act cu ipoteca casa pt 2000 acum am scoasa casa la licitatie dar am facut contestatie la executare si soaminat pe 22 sept silicitatia epe 13 sept dar iam facut s iplingere pentru camatarie si santaj in 01 08 2011 iam facut s iplingere penala la parchet am inregistrare video si martori care or auzit ca de fapt i camata astia 2000 POT OPRI LICITATIA CU PLINGEREA PENALA SI DOSARUL E ACUM IN POLITIE CUM OPRESC LICITATIA?

Cel mai recent răspuns: gemilia , utilizator 10:10, 26 August 2011
Este foarte greu ca din datele furnizate de dvs sa exprimam vreo opinie.
Sfatul meu este sa contactati un avocat specializat in Dreptul Penal.
O parere personala...ati girat cu casa pe baza unui act notarial ? Cititi bine actul respectiv sa vedeti daca inapoindu-i banii mai are dreptul sa va ceara si alte sume.
Raman totusi la prima opinie.
Ce anume a-ti contestat ? Somatia emisa de executor sau ... ?
Daca instanta de judecata nu dispune suspendarea executarii silite,executorul judecatoresc are obligatia sa staruie in executarea silita
am contestat executarea motivind ca de fapt este camata si dosarul la executor era perimat dar a facut alta cerere de continuare creditorul si acum i-am facut si plingere penala la parchet si parchetul l-a trimis la politie azi am primit citatie am nr dosar penal ca parte vatamata dar pot cere de la politie un act din dosar sa opresc licitatia?ma ajuta sau cum sa fac?
Licitatia poate fi suspendata numai de catre instanta,in conditiile legii
Perimarea executarii silite,potrivit art 389 alin 1 Cod procedura civila precizeaza "Daca creditorul a lasat sa treaca 6 luni de la data indeplinirii oricarui act de executare,fara sa fi urmat alte acte de urmarire,executarea se perima de drept si orice parte interesata poate cere desfiintarea ei"
In speta dvs fiind vorba despre camatari este greu de crezut ca acestia nu au desfasurat demersuri pentru executarea silita pe parcursul a 6 luni
Care este obiectul plangerii promovate de dvs la parchet?

Alte discuții în legătură

Hartuire camatararie pot sa-ifac plingere penala? gemilia gemilia am luat 9000 euro imprumut cu contract de ipoteca pe casa asta a fost in 2007 imprumutul a fost pe 1 an dar la un an i-am dat dobinda de 6la suta pe luna si am ... (vezi toată discuția)
Urmarirea penala suspenda executarea silita ? murgu veronica murgu veronica ma poate ajuta cineva :inceperea urmaririi penale poate suspenda executarea silita, sau daca e posibil sa suspend executarea cu cerere pe cale de ordonanta ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutz-s danutz-s buna ziua. am facut contestatie la o executare silita.Acum este ultimul termen la tribunal. In martie am depus o plingere penala pentru fals uz de fals ... (vezi toată discuția)