avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor conditii necesare pentru a deschide o firma cu ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

conditii necesare pentru a deschide o firma cu finantare pe legea lui boc

ce conditii trebuie sa indeplinesc si de ce acte am nevoie pentru a putea deschide o firma pe noua lege a lui boc?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:00, 26 August 2011
Daca ne dati si numarul legii sau macar mai multe detalii cu privire la varsta, domeniul de activitate poate reusim sa va ajutam.

Boc si Guvernul lui sunt putere executiva, Parlamentul este puterea legislativa.
am 29 de ani si doresc sa deschid un magazis cu articole de gravide si nou nascuti,am auzit de o lege data de catre boc in care tinerii care nu au mai avut nici o frma pot beneficia de finantare pana la 10.000 euro,mai multe nu stiu,de aceea doresc sa ma informez.
Facet referire la OUG 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri . Aveti toate informatiile care va sunt necesare aici:

[ link extern ]

Va atasez si HG 96/2011 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a OUG 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri.

[ link extern ]
Destul de tarziu, fondurile au fost epuizate pentru anul acesta.

Gasiti toate datele necesare pe [ link extern ] /

Pentru a primi 10.000 de euro trebuie sa aveti si dvs. 10.000 de euro, adica statul egaleaza suma pe care o aveti dvs. Puteti sa incheiati un credit de cu CEC garantat de stat in proprortie de 80%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In mediul urban ce fonduri nerambursabile pot acesa? inchiriez2012 inchiriez2012 sunt interesat de ce programe cu fonduri nerambursabile in mediul urban se pot accesa in 2013?? si daca programul \\"Programul pentru stimularea înfiintarii ... (vezi toată discuția)
Oug 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri denis30 denis30 as vrea sa stiu daca pot fii administrator si-n acelasi timp si angajat , daca momentan lucrez la o companie cu contract colectiv de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Finantare deschidere firma junelys junelys ce posibilitati am de a-mi deschide o firma, in conditiile in care nu dispun de capital de investitii? exista oferte de creditare/finantare o idee? am sub 35 ... (vezi toată discuția)