avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor OUG 6/2011 pentru stimularea infiintarii si ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

OUG 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri

as vrea sa stiu daca pot fii administrator si-n acelasi timp si angajat , daca momentan lucrez la o companie cu contract colectiv de munca pe perioada nederterminata..prog de 8 ore ? 2) vreau sa benificiez de oug 6/2011 si nu stiu exact ce implica acesta lege, cat trebuie sa platesc la stat si ce implica ca sa beneficiezi de acei bani , treb sa am maxim 5 can ..? multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:00, 9 Mai 2011
1. Puteti fi angajat si administrator in acelasi timp , daca prin activitatea pe care o veti desfasura nu veti face concurenta neloiala angajatorului Dvs. Sau daca in Contractul de munca incheiat nu angajatorul nu este prevazuta o clauza prin care sa va fie interzis acest lucru.

2. Toate informatiile de care aveti nevoie le gasiti in paginile prezentate mai jos :

OUG 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri.

[ link extern ]

HG 96/2011 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a OUG 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri.

[ link extern ]

Sursa :www.dreptonline.ro
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii necesare pentru a deschide o firma cu finantare pe legea lui boc myryam myryam ce conditii trebuie sa indeplinesc si de ce acte am nevoie pentru a putea deschide o firma pe noua lege a lui boc? (vezi toată discuția)
Scutiri taxe start-up... emiljurca91 emiljurca91 Salut Exista o baza legala prin care un start-uper este scutit de anumite taxe si impozite sau cel putin o reducere a acestora? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Srl-d elenacristinaneagu elenacristinaneagu BUNA ZIUA, AM INFIINTAT UN SRL-D SI AM COMUNICAT IN SCRIS CU PRIVIRE LA INFIINTARE (SRL-D). AM SI EU 2 INTREBARI: A) IN CAT TIMP DE LA INFIINTARE SI ... (vezi toată discuția)