avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Scutiri taxe start-up...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Scutiri taxe start-up...

Salut

Exista o baza legala prin care un start-uper este scutit de anumite taxe si impozite sau cel putin o reducere a acestora?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:02, 11 Iunie 2014
Eu din cate stiu exista doar Ordonanţa de urgenţă nr. 6/2011 pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri si HG 96/2011 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a OUG 6/2011

detalii aici www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri denis30 denis30 as vrea sa stiu daca pot fii administrator si-n acelasi timp si angajat , daca momentan lucrez la o companie cu contract colectiv de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Conditii necesare pentru a deschide o firma cu finantare pe legea lui boc myryam myryam ce conditii trebuie sa indeplinesc si de ce acte am nevoie pentru a putea deschide o firma pe noua lege a lui boc? (vezi toată discuția)
Contabilitatea unui srl-d elkecri elkecri Buna ziua, Vreau sa imi deschid un SRL-D si as dori sa stiu daca contabilitatea e la fel ca la orice firma.Care sunt conditiile care trebuiessc indeplinite ... (vezi toată discuția)