Vreau sa imi deschid un SRL-D si as dori sa stiu daca contabilitatea e la fel ca la orice firma.Care sunt conditiile care trebuiessc indeplinite pentru un SRL-D?
Contabilitatea este la fel ca si pt un srl normal, adica in partida dubla, iar conditiile sunt urmat: sa ai varsta de cel mult 35 ani si sa ai pt prima data activitate economica.
SRL-D este o întreprindere( Societate cu rãspundere limitatã ) înfiinţată în cadrul Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microintreprinderilor de către întreprinzătorii tineri,cu vârsta de cel mult 35 de ani, prin care se acordă facilităţi pentru microintreprinderile nou-înfiinţate, conduse de întreprinzători tineri, care desfăşoară pentru prima dată activitate economică, prin intermediul unei societăţi cu răspundere limitată,pe baza OUG nr. 6/2011 Update :Normele metodologice de aplicare a ordonantei HG 96/2011
Srl-d vs srl
anquette
Buna ziua
sunt medic stomatolog si as dori sa infiintez un srl-d.Nu doresc sa apelez la acel capital de 10000 euro care poate fi primit.vreau doar sa am o ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.