avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contractul de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contractul de comodat

Am rugamintea daca mi puteti spune ,pentru o locuinta de serviciu in cadrul unei institutii publice daca se poate incheia contract de comodat intre angajator si angajat .va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 18:01, 26 August 2011
despre ce institutie e vorba? in principiu, contractul de comodat, va scuteste de plata chiriei, care mi se pare nelegal.:)
este vorba de o primarie de comuna
nu, nu este legal un contract de comodat, ci unul de inchiriere, cu plata unei juste chirii. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare eliberare locuinta elapopovici elapopovici Am urmatoarea situatie: o persoana incheie un contract de inchiriere locuinta de serviciu cu institutia la care lucreaza. Acest contract a fost incheiat acum 4 ... (vezi toată discuția)
Societatea la care lucrez mi a oferit o ”locuință de serviciu” ... DobreFlorinPloiesti DobreFlorinPloiesti Societatea la care lucrezi mi a oferit o \"locuință de serviciu\" si făcut un contract anexat la contractul individual de munca în care scrie că dacă ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare plata chirie in mapn nemesckiveronica nemesckiveronica sunt salariat in MAPN, pana cum am beneficiez de plata chiriei, numai ca apartamentul urmeaza a fi vandut unui cumnat,(care este de acord sa-l inchirize in ... (vezi toată discuția)